Kedves Volt Iskolatársunk, Kedves Támogatónk,

Tisztelt Érdeklődő!

 

A Szarvasi Vajdás Öregdiákok Baráti Köre a Vajda Péter Evangélikus Gimnázium mindenkori tanulóinak támogatására jött létre. Amennyiben Alapszabályunkkal egyetért, és támogatni kívánja iskolánk jelenlegi s jövőbeli tanulóit, kérjük, lépjen be tagjaink közé! A tagfelvétel mindenki számára biztosított – két lehetőség is fennáll:

A/ Az iskolában végzett, volt Vajdás (gimnazista, szakközépiskolás) tanulókat, egykori diákokat szeretettel várjuk rendes tagjaink közé!

 B/ Aki nem a Vajdában végzett, ám támogatni szeretné az iskolát, esetleg gyermeke iskoláját – pártoló tagjaink sorába jelentkezzen! Szeretettel várjuk!

Külön kérjük azokat a szülőket, akik gyermeke most az iskola tanulója, legyenek a Baráti Kör pártoló tagjai! Szeretettel várjuk pártoló tagjaink közé azokat is, akik gyermeke már végzett a Vajdában!

A Felvételi kérelmet – belépési nyilatkozatot - kitöltése, aláírása után kérjük eljuttatni

  • postai úton a Vajda Péter Evangélikus Gimnázium címére (5540 Szarvas, Kossuth u. 43.) a borítékon feltüntetve: „ÖREGDIÁK”, vagy
  • az alábbi e-mail címre: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Kérjük, figyelmesen olvassa el a tagsági jogviszonnyal, tagfelvétellel kapcsolatos további információinkat!

 

Érdeklődését, támogatását megköszönve, tisztelettel:

 

Sonkoly János                                               Rágyanszky István

elnök                                                               titkár

Tel: 06-30-4389306                                             Tel: 06-20-2637246

e-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Joomla templates by a4joomla